Velkommen til Agder Energi Nett.
Meld feil på 38607272.
Gå til Min side

eFaktura

Faktura på e-post
Med faktura på e-post vil du i stedet for papirfaktura få en e-post som inneholder informasjonen du trenger for å betale regningen.

eFaktura
Må bestilles i din nettbank. 
- Det tar cirka tre dager til efakturaavtalen er klar for bruk.
- Avtalen må være aktivert før fakturaproduksjon.

Når blir eFaktura tilgjengelig i min nettbank?
 Samme dag eFaktura produseres, går det ut en e-post fra BBS til kunden som varsler at eFaktura snart er tilgjengelig i nettbanken. *eFaktura i kombinasjon med Avtalegiro er først tilgjengelig i nettbanken cirka en uke etter at varselet fra BBS er sendt. 
* Dersom du ikke har mottatt eFaktura i din nettbank innen ti dager fra du mottok varselet, eller har andre spørsmål vedrørende eFaktura, vennligst kontakt din bank.

Kan jeg ha eFaktura når jeg har flere nettbanker?
Dersom du har flere nettbanker så vil de fakturaer du mottar som eFaktura dukke opp i alle nettbankene dine. Dette fordi en eFakturaavtale følger personnummeret ditt og ikke bank eller kontonummer. Når du betaler en eFaktura fra ønsket konto vil eFakturaen samtidig forsvinne fra de andre nettbankene dine. Dersom du sletter en eFaktura i en nettbank vil den også bli slettet i de andre nettbankene.

Kan jeg kombinere e-faktura og avtalegiro?
Det er mulig å ha en kombinasjon av e-faktura og avtalegiro. Ved en slik kombinasjon vil fakturaen bli sendt direkte til din nettbank, og beløpet vil bli trukket automatisk fra kontoen din på forfallsdato som en vanlig avtalegiro.

En eventuell kopi av fakturaen skriver du selv ut når du måtte behøve det.