Velkommen til Agder Energi Nett.

Strømbrudd på grunn av uvær

Uværet har ført til strømbrudd i Sirdal

Status søndag 8. februar kl. 08:

Det er fortsatt kunder uten strøm i området Ådneram-Suleskard i Sirdal. Mannskaper har i går kveld og i natt vært ute på feilrettingsarbeid, og dette arbeidet fortsetter til strømforsyningen er gjenopprettet til kundene. Årsaken til feilen i området er ikke funnet.

Mye snø, mørket i natt og glatte veier forsinker arbeidet. Det vil derfor kunne ta noe tid før strømforsyningen er gjenopprettet.

Det er i dag morges sendt ut informasjon via SMS-varsel til de kundene som fortsatt er berørt av strømbruddet.

Områder som er uten strøm vises i strømkartet til Agder Energi Nett.

Status lørdag 7. februar kl. 21:

Strømbruddet lørdag kveld er forårsaket både av at Statnetts sentralnettforbindelse mellom Tonstad i Sirdal og Lyse er falt ut, samt feil i strømnettet til Agder Energi Nett.

Ifølge Statnett må strømkundene være forberedt på at det kan det ta noe tid før strømforsyningen på linjen deres blir gjenopprettet. Les mer på nettsiden til Statnett.

Agder Energi Nett har to feil i strømnettet i området, og montører er i gang med feilrettingsarbeidet. Områder som er uten strøm vises i strømkartet til Agder Energi Nett.

Agder Energi Nett har sendt informasjon via SMS-varsel til berørte kunder som selskapet har registrert mobiltelefonnummeret til.

Publisert 07.02.2015