Velkommen til Agder Energi Nett.

Agder Energi Nett bytter navn til Glitre Nett

Vi i Glitre Energi Nett og Agder Energi Nett har nå slått oss sammen. Samme kunnskap og kompetanse, men med nytt navn – Glitre Nett. Med årvåkenhet og nytenkning benytter vi moderne teknologi og smarte energiløsninger for å dra samfunnet i riktig retning. Vi skal sørge for at samfunnet fungerer. I dag – og i fremtiden.

Hvem er Glitre Nett?
Glitre Nett er et resultat av fusjonen mellom Agder Energi Nett og Glitre Energi Nett. Selskapet er et heleid datterselskap i Å Energi, og er Norges nest største nettselskap med 320.000 nettkunder. Glitre Nett har over 30.000 kilometer med regionalnett og distribusjonsnett, mer enn 12.000 nettstasjoner, og 133 transformator- og koblingsstasjoner i Agder og Buskerud.

Våre nettløsninger skaper vekst og verdi, både for industrien, klimaet og deg som kunde. Hver dag jobber vi for at samfunnet skal fungere. Derfor følger vi med på det som skjer, også før det skjer. Vi gyver løs med fornyet energi for å skape løsningene som hjelper folk og klode.

Hva betyr det for deg som kunde?
Du som kunde skal fortsatt forholde deg til oss som ditt tidligere nettselskap, men vi tar hånd om leveringssikkerheten.

Du skal forholde deg til samme telefonnummer, kontaktskjema og nettside som tidligere. Nettleiefakturaer og avsender i forskjellige kanaler vil være Glitre Nett, men oversikt over strømbrudd, informasjon om strømstøtte eller pålogging til Min Side vil være på aenett.no en stund til.

Du kan besøke vår nye midlertidige webside her.

Publisert 03.03.2023

Kundesenter stengt

Hei, vår chat er nå stengt. Åpningstid for chat er mandag til fredag kl 9- 14. Dersom din henvendelse gjelder feil i strømnettet må dette meldes via skjemaet "farlige forhold" på våre nettsider eller på telefon 3860 7272. Feilmeldingstjenesten er åpen hele døgnet.

Chat med oss
Ofte stilte spørsmål
Strømstøtteordning
Strømforbruket
Fakturaspørsmål
Flytting
Bygge/endre installasjon

Regjeringen har lagt fram en ordning om kompensasjon for høye strømpriser. Ordningen innebærer at alle kunder vil få deler av sine strømutgifter tilbakebetalt gjennom nettleien for strømforbruk knyttet til husholdningsformål.

Ordningen vil gjelde fra og med strømregningen for desember 2021 og er forlenget ut 2023.

Kunden får tilbakebetalt 55% av kostnadene over 70 øre per kWt eks mva. for desember 2021. Fra januar 2022 er prosentsatsen 80%. For september 2022 til og med mars 2023 økes den til 90 %. Fra april til og med september 2023 er den 80%, og oktober til og med desember 2023 økes den til 90%.

Kompensasjonsbeløpet vil bli trukket fra den månedlige regningen for nettleie.

Les mer om ordningen her 

Ønsker du å følge med på strømforbruket og redusere kostnadene på strøm og nettleie, er det viktig å vite hvordan strømforbruket er i din bolig. Strømmåleren gir deg muligheten til å følge med på eget forbruk, analysere eget forbruksmønster og få hjelp til smartere strømbruk.

Logg deg inn på Min side for å se ditt forbruk.

Du kan også lese mer om strømforbruk i denne artikkelen.

De aller fleste mottar en samlet faktura for både strøm og nettleie fra sin strømleverandør. Det er derfor avsenderen av fakturaen som kan svare på fakturaspørsmål, betalingsavtaler og lignende.

Om du mottar faktura direkte fra oss, eller ønsker å se grunnlaget for din nettleiefaktura kan du logge inn på Min side og se den der.

INNFLYTTING

Ta kontakt med en strømleverandør som du ønsker å bruke. De vil hjelpe deg slik at du får avtale om kjøp av strøm. I tillegg vil de også sørge for at Agder Energi Nett får melding om din innflytting slik at du blir registrert med en nettleieavtale.

UTFLYTTING

Ta kontakt med din strømleverandør. Når de får beskjed om oppsigelsen så vil de også sørge for at Agder Energi Nett får melding slik at nettleieavtalen sies opp. Husk å gi beskjed så raskt som mulig for å unngå at du betaler for en bolig du har flyttet fra.

Veldig mange tjenester utføres av installatører som er godkjent gjennom en prekvalifiseringsordning.
Dette gjelder blant annet ny installasjon og endringer i eksisterende anlegg i din bolig. Les mer om dette og se oversikt over prekvalifiserte installatører her