Velkommen til Agder Energi Nett.

Høy beredskap

Agder Energi Nett har iverksatt en rekke tiltak for å kunne opprettholde trygg strømforsyning.

– Agder Energi Nett er i beredskap for å være best mulig forberedt dersom det oppstår strømbrudd fremover. Landet vårt er i en alvorlig situasjon og vårt oppdrag er å levere strøm slik at først og fremst helsevesenet kan behandle pasienter, men også for at de som må være i karantene eller jobbe hjemmefra har strøm til lys, varme og kommunikasjon, sier Jan Erik Eldor, administrerende direktør i Agder Energi Nett.

I Agder Energi Nett er det satt inn tiltak for å skjerme kritisk viktig personell. Det er også tett dialog med selskapets samarbeidspartnere på montørstyrker, og sørget for at det også her er iverksatt ulike tiltak for at risikoen for smitte reduseres og ressurser er tilgjengelige. Ambisjonen er at prosjekter og tjenester går mest mulig som planlagt.

– Vi følger tett informasjon som kommer fra myndighetene, og har også tett dialog med KBO - Kraftforsyningens Beredskaps Organisasjon, samt  beredskapsorganisasjonen hos Fylkesmannen. Hensikten er deling av erfaring med sikte på å opprettholde trygg kraftforsyning for hele Norge, sier Jan Erik Eldor.

Publisert 16.03.2020

Kundesenter stengt

Hei, vår chat er nå stengt. Åpningstid for chat er mandag til fredag kl 9- 14. Dersom din henvendelse gjelder feil i strømnettet må dette meldes via skjemaet "farlige forhold" på våre nettsider eller på telefon 3860 7272. Feilmeldingstjenesten er åpen hele døgnet.

Chat med oss
Ofte stilte spørsmål
Flytting
Endring av kontaktinformasjon
Fakturaspørsmål
Bygge/endre installasjon
Aktivering av HAN-port

INNFLYTTING

Ta kontakt med en strømleverandør som du ønsker å bruke. De vil hjelpe deg slik at du får avtale om kjøp av strøm. I tillegg vil de også sørge for at Agder Energi Nett får melding om din innflytting slik at du blir registrert med en nettleieavtale.

UTFLYTTING

Ta kontakt med din strømleverandør. Når de får beskjed om oppsigelsen så vil de også sørge for at Agder Energi Nett får melding slik at nettleieavtalen sies opp. Husk å gi beskjed så raskt som mulig for å unngå at du betaler for en bolig du har flyttet fra.

Det er din strømleverandør som skal utføre oppgaver knyttet til flytting og endring av strømabonnement samt svare på spørsmål om faktura, forbruk og priser. Endring av kontaktinformasjon sendes automatisk videre fra strømleverandør til nettselskap via en nasjonal datahub. Ta derfor kontakt med din strømleverandør.

Dersom du ikke har strømleverandør, eller skal endre/bestille varsling ved strømstans kan du gjøre det på Min side

De aller fleste mottar en samlet faktura for både strøm og nettleie fra sin strømleverandør. Det er derfor avsenderen av fakturaen som kan svare på fakturaspørsmål, betalingsavtaler og lignende.

Om du mottar faktura direkte fra oss, eller ønsker å se grunnlaget for din nettleiefaktura kan du logge inn på Min side og se den der.

Veldig mange tjenester utføres av installatører som er godkjent gjennom en prekvalifiseringsordning.
Dette gjelder blant annet ny installasjon og endringer i eksisterende anlegg i din bolig. Les mer om dette og se oversikt over prekvalifiserte installatører her

Du må bestille åpning av HAN-porten før den kan tas i bruk. Logg inn på Min side og velg skjema for HAN-port. Det vil ta inntil to uker fra du bestiller åpning av HAN-porten, til den er klar for bruk. Du får en e-post så snart HAN-porten er klar for bruk.