Velkommen til Agder Energi Nett.
Meld feil på 38607272.
Gå til Min side
  • Du er her:
  • Forside
  • / Slik får du smart strømmåler
Når kommer vi til deg?

Her er vårt kart for planlagt utrulling. I dette kartet kan du zoome helt inn til ditt eget hus, for å finne ut i hvilket kvartal vi kommer for å bytte strømmåler i ditt område. Kartet gjelder ikke for hytter, da disse utføres etter nærmere avtale med kunden. Vi gjør oppmerksom på at forskyvninger i tidspunkt kan forekomme:

Når skal vi bytte din måler?

I god tid før planlagt målerbytte vil du motta et brev fra Agder Energi Nett med informasjon om hva smart strøm innebærer. Ca 14 dager før målerbyttet vil du få et brev fra montøren (OneCo) med forslag til tidspunkt for målerbyttet hjemme hos deg. Du kan avtale et annet tidspunkt ved å sende mail til aen.booking@oneco.no, eller på telefon 38 00 08 88 dersom det foreslåtte tidspunktet ikke skulle passe. Dagen før målerbyttet får du en SMS-påminnelse om at vi kommer.

1

Informasjonsbrev fra Agder Energi Nett

2

Brev fra OneCo med forslag til tidspunkt

3

Bekreft/avtal tidspunkt

4

Dagen før vil du motta en SMS-påminnelse

Hvem skal bytte måleren hos deg?

OneCo Sør AS har oppdraget med å montere de nye strømmålerne for Agder Energi Nett. Montørene vil bli utstyrt med ID-kort som viser at de er på oppdrag for Agder Energi Nett, og montørbilene vil også bli merket med Agder Energis logo.

OneCo har oppdraget med å montere nye målere

Alle montørene har ID-kort

Montørbilene er lett gjenkjennelige

Hva må du gjøre før monteringen?

Selve byttet av strømmåleren tar mellom 15 og 30 minutter, strømmen vil være avslått (kun for vanlige husholdningskunder) i denne perioden. Montøren må ha enkel tilgang til strømmåleren din, og kontaktpersonen som eventuelt er tilstede må være over 18 år.

Selve monteringen tar normalt under en halv time

Montøren må ha enkel tilgang til strømmåleren

Kontaktpersonen som eventuelt er tilstede må være over 18 år

Vanlige spørsmål om smart strøm: